Švedska uzpostavila eKrono kot svoj uraden kovanec

Po letih raziskav in razvoja je Švedska centralna banka končno ustvarila in izdala eKrona – prvo ob podpori države, decentrilizirano valuto.

Žetoni in valuta so na voljo za takojšen nakup, prodajo in uporabo preko eKrona uradne spletne strani. Edini namen uradne spletne strani je trženje, distribucija in omogočanje varnega trgovanja z novoustanovljenim digitalnim kovancem.

V času pisanja, je cena ene eKrone enaka 0,2 €. Je neprimerljivo cenejša od katerega koli njenega tekmeca. V času pisanja, se Bitcoin prodaja po ceni 32,786.24 € in Etherum po ceni 2,123.19 €.

Zgodovinsko gledano, vsakič ko država ali korporacija objavi sponzoriranje digitalnega sredtva, cena le tega poleti v nebo, ter nagradi vlagatelje z visokimi donosi. Manogi pričakujejo, da bo eKrona sledila enakim korakom ob izjemni podpori države. Bitcoin je ustvaril novo generacijo milijonarjev in čas je da eKrona naredi enako.

Ta poteza postavlja Švedsko in EU v položaj svetovnega voditelja na področju financ, saj je naložba v eKrono zelo priporočena večini prebivalcev EU, zaradi potencialnih donosov. Ta izdaja decentralizirane valute je videna kot naslednji razvojni korak Evropske unije.

Naši novinarji so šli skozi sam postopek nakupa, da bi raziskali morebitne kompleksnosti, in na koncu ugotovili, da je postopek preprost. Samo pojdite na uradno spletno stran eKrona in pritisnite gumb “Registriraj se zdaj”. V nadaljevanju vnesite podatke in izberite »Odpri račun«. Nato boste preusmerjeni na pooblaščenega posrednika, ki je na voljo v vaši regiji, ter kjer lahko nadaljujete s samim nakupom. Upoštevajte, da bo mogoče zahtevano, da se oglasite na svoj telefon, zaradi samodejnega preverjanja verifikacije.

Minimalni polog je le 250 $, kar je razumno upoštevajoč eksponetno potencialno rast decentrilizirane valute. Ni nikakršnih trgovalnih provizij. Dobiček in začetni vložek je možno kadarkoli vzeti, v skladu z lokalnimi predpisi.

Če bo eKrona šla po poti Bitcoina, bi lahko začetni vložek v višini 250 $, dosegel vrednost čez dobrih 10 milijonov.

“Z uradno podporo vlade, je rizik padca zelo majhen, pravtako so trenutne razmere na trgu odlične za investiranje. Glavni borzni indeksi so padli, in veliko nas se obrača na eKrono, da bi dosegli neverjetne donose. To je naša priložnost, za zgodnje investiranje in da ne zamudimo naslednje priložnosti, kot je bil Bitcoin.” – je komentiral višji trgovalec z hedge skladi, ki želi ostati anonimen.

“Nemogoče se je upreti, tej naložbeni priložnosti. To je prva digitalna valuta s podporo države.

Država ima veliko kapita in likvidnosti, zato ni možnosti za spregled,” – govori M. Pastor, znani Dnevni-trgovalec in tvegani capitalist.

Poleg tega, lahko eKrona reši evropsko težavo preverbe premoženja. Ker so vsi podatki shranjeni v Blockchainu, bodo evropske banke lahko hitro potrdile in preverile količino  premoženja e-Krone določene osebe.

“Uporabljajoč pametne pogodbe, ki jih ponuja digitalna valuta e-Krona, bo lahko vlada Švedske sledila sredstvom in obveznostim in da bo lahko zagotovila, da več posojil ni najetih na podlagi istega zavarovanje,” pravi višji blockchain raziskovalec J. Rothers.

Zaradi zanimanja, tako potrošnikov kot institucij v e-Krono, je lahko videte zakaj je mnogo vlagateljev izkoristilo to priložnost, v upanju da bo cena kovanca znatno zrasla.

Trenutno je ves promet e-Kron dovoljen le preko the pooblaščenih posrednikov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Top